FOM Axel 4-5

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

FOM Axel 4-5
  • CNC Bewerkingscenter met 4- en 5 assen voor het bewerken en zagen van aluminium en metalen profielen
  • Bi-directioneel bewegende kop met spindelmotor van 12,5 kW. Spindels zijn uitgerust met ingebouwd koelsysteem voorzien van 6 spuitmonden
  • Toolmagazijn bevat 20 posities en kan tevens een zaagblad, schijffrees of haakse kop in zich opnemen. Onafhankelijk gestuurde en positioneerbare klemmen kunnen zich indien nodig verplaatsen tijdens het frezen. 
  • Met werklengtes van 7.500 tot 15.000 mm kan de machine werken in 1 of meerdere werkvelden. Om de kopse kant van de profielen te kunnen bewerken worden deze na het zagen uit elkaar getrokken. De centrale transportband verzekert het evacueren van reststukken en bramen. 
  • De machine kan geprogrammeerd worden in een flexibele en efficiënte software. Deze software is tevens eigen ontwikkeling van FOM waardoor programmatuur en machine naadloos op elkaar afgestemd zijn. Te allen tijde wordt een controle over het productie gebeuren verzekerd, zoals controle op botsingen, precisie simulatie, controle van gebroken tools, en controle van de tolerantie op de profielen. 
  • Om de programmeertijd zo kort mogelijk te houden heeft FOM FST Solid ontwikkeld. Deze importeert moeiteloos drie-dimensionele step-files uit de meest gekende 3-D CAD programma’s.
 
 
 
 

 

 

 


Zie downloads voor meer informatie.

View FileFom Axel    Size: (687.17 KB)

Loading...