Promatt is terug met ‘kleine’ toppers

 

Promatt is voor het eerst sinds jaren weer op METAVAK Gorinchem aanwezig. “Wij laten voornamelijk onze ‘kleine’ toppers zien”, zegt Marco Toebes, directeur van Promatt.

 

Lees meer

 


Read More

Eerste stap naar zagen op topniveau

De HCS E cirkelzaagmachines van Behringer Eisele zijn compacte instapsystemen, bestaande uit een automatische hoogvermogen cirkelzaag voor staal met een laadmagazijn voor rond materiaal en optioneel rechthoekige profielen. Daarmee vormen ze een ideale aanvulling op de HCS serie voor volume zagen, want ze dekken een groot aantal industriële toepassingen af voor een aantrekkelijke prijs.

Lees meer

 


Read More

Efficiënt opslagsysteem voor kleine series langgoed

 

Het semi-automatische Upmoviom systeem is ideaal voor de opslag van langgoed voor staalhandels met een grote materiaalstroom en veel kleine series. Ten opzichte van conventionele opslag (handmatig en met kraan) is minder personeel nodig, werkt het ergonomisch en kan tot 70 procent tijdwinst worden geboekt.

 

Lees meer

 


Read More

Innovatieve cirkelzaagmachine met robot zaagt 95% sneller

 

Op de vestiging Zwijndrecht van thyssenkrupp Materials Nederland is sinds eind januari een innovatieve cirkelzaagmachine met robot in gebruik. Aanleiding was de toenemende vraag van klanten om grotere series gezaagd materiaal sneller te kunnen leveren.

 

Lees meer

 


Read More
Sorteer op:
Toon:
Loading...